+381 61 145 00 00info@apartmanivrnjackabanja.info00:00 - 24:00
Contact info
+381 61 145 00 00info@apartmanivrnjackabanja.info00:00 - 24:00

Masaža / Wellness

Apartmani MAKOJEVIĆ imaju i svog fizioterapeuta koji dolazi na poziv u Vaš apartman.

Masaža je stara koliko i ljudska istorija. Predstavlja metod kod koga se iskorišćava mehanička energija sistematskom primenom specijalnih metodskih poduhvata čime se postiže ugodan osećaj i potpuno psihičko i fizičko opuštanje – stanje potpune kontrole duha i tela. Masaža je važan faktor u kulturi zdravog življenja.

Najefikasnija je kao preventivna mera u održavanju zdravlja i vitalnosti jer kad fizioterapeut redovno „prati“ naše telo, može uočiti i najmanje promene i pravovremeno uticati na njih. Ona stimuliše, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje ili nesanice.

Neguje kožu i čini je mekšom, mlađom i sjajnijom (masaža podstiče cirkulaciju krvi, limfe i energije pa se na taj način stanice čiste, neguju i pune energijom), otklanja iz tela štetne tvari, razgrađuje celulit, dovodi telo i psihu u harmoniju. Ali najveća vrednost masaže je u tome što organizam postaje sposoban da sam rešava svoje tegobe, strujanjem energije koja se oslobađa i dovodi telo u stanje prirodne ravnoteže. Našim gostima preporučujemo dve najposećnije fizijatrijske ambulante (Idaltera, Fonus Romanus).

 

Menu